Дали Божана Кацарова ще последва Филип Буков и ще напусне Сървайвър сама, това се питат хората от екипа на предаването, след като готвачката нададе рев до небесата и се хвана ужасена за главата - това в буквалния смисъл.

Оказа се, че Кацарова преживявя един от най-големите кошмари за всяка жена, а именно да й опада косата. Божана нададе вой като ранена вълчица и с право - половината от косата й отишла по дяволите, откакто е в Доминикана. Това разкри самата тя, признавайки, че се чувства безпомощна.

"Вероятно е резултат от това, че измих косата си със сажди и ето - малко по-късно започнаха да падат снопове, половината ми коса отиде. Сега стоя вързана от не знам колко време и ме е страх да я пусна, че кой знае какво ще видя на главата си", реве Божана.

Действително тя имаше хубава и гъста коса при влизането си в предаването, но сега това, което й се случва, е ужасно. Тя и останалите имат огромни проблеми с хигиената като дори не могат да си измият зъбите като хората, а са принудени да ги мият с пепел от огнището.

За ноктите на жените няма изобщо да говорим, защото те са последна дупка на кавала, особено след проблеми като тези с косите и кожата. Божана обаче е упорито човече и най-вероятно ще реши да се бори докрай.