Е, не остана вече... Чакането на зрителите се "изчака", но ето, че днес и утре ще се насладим на голямата развръзка в "Ергенът". Алек Младенов най-после ще избере една от 25-те участнички, които го налазиха преди месеци в имението и ще си тръгне с нея. Ако си тръгне, де... защото се носеше и слух, че няма да избере никоя. На нас обаче това ни се струва малко вероятно.

Днес Младенов ще види зор, запознавайки се с близките на трите останали момичета - Магдалена Томова, Надежда Вишева и Йоана. По-голям зор обаче ще бъде последната му церемония на розата, на която изгонената на крачка от финала мома ще изпадне в нервна криза. Пред него.

Разбира се, това ще бъде Йоана, която няма да е на себе си от обидата и огорчението, че Алек е предпочел по-възрастните от нея и особено Маги Томова. Източници от кухнята разказаха, че Йо избухнала в почти истеричен рев и награбила Младенов зад кадър, за да му плаче и нарежда.

Той останал в ступор и не знаел как да реагира, затова се наложило и намесата на хора от екипа, за да я успокоят. Дали ще бъдат излъчени тези кадри обаче, още не е ясно, надяваме се да покажат поне част от тях.

Колкото до утре, синеочкото очевидно се е "наточил" на хитрата и привидно блага Надежда Вишева, която обаче ще му изпие ума като излязат, коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com