"Може някога пак да се съберем с Такис, знам ли?! Като одъртеем например и си направим трансформациите. Засега обаче това е невъзможно, не го искам и ми е чудесно така. Кой като мен - с младо гадже, любов, безгрижен живот и изобилие", хвали се Наталия Кобилкина.

Рускинята забърса страшно "агнешко", което сигурно няма и 30 години, а тя самата преди дни навърши 40. Кобилкина е категорична, че е живяла в бракове цели 19 години от живота си и не иска да пропилее в тях дори ден повече.

Първият й брак продължил 11 години, но химията изчезнала и те се развели. С Такис пък били заедно 9 лета, но някак не успели да си загърбят напълно егото и да направят нужните промени в себе си, за да останат заедно щастливи. Били обаче щастливи поотделно и дори редовно се виждали.

"Да, с Такис сме много близки, много ни е хубаво заедно, че и на вечери си ходим. Говорим си, смеем се, грижим се изцяло заедно за детето като си разпределяме отговорностите и задълженията. И с двамата си съпрузи съм в отлични отношения, но не беше лесно и не стана от "въздуха". Трябваше да го отработим, да го тренираме, но успяхме", споделя Кобилкина.

Тя се хвали, че сега сякаш живее в приказка и се радва, както на мъжете, така и на свободата си.

Източник: Crimesbg.com