Истината се оказа слухът, че Натали Трифонова и Мартин Чой са се разделили. Само че причината не е дъщерята на мото шампиона, която не харесваше синоптичката, а самият Чой. Оказа се, че той е вдигнал ръка срещу Трифонова, след което тя си събрала нещата и светкавично офейкала от него. Друго нямаше да е нормално да направи, разбира се...

Причината Мартин да посегне на Натали и да й отвърти няколко здрави шамари, била прекомерната му ревност. В началото той се радвал на начина й на обличане и кокетството, но това траело само докато я свали. Лека полека започнал да показва истинското си лице и да ревнува и от вятъра, който й роши косата.

Проверявал й телефона, чатовете и изпадал в криза ако някой й позвъни или й пише вечерно време. Самата Натали му давала поводи с флиртаджийското си поведение - знаем, че тя е обиграна в тези неща и умее да предизвиква и да провокира, което й харесва.

Е, на Мартин Чой обаче не му харесало, търпението му минало границите си и една вечер, след няколко обърнати чашки, си изтървал ръката върху бузата на Натали, с която имали скандал.

Трифонова побесняла и е чудно дори, че не се е обадила в полицията, но заплюла Чой и го зарязала.

Източник: Crimesbg.com