18-годишната победителка в "Гласът на България" - Надежда Ковачева предизвика доста противоречиви отзиви с победата си, но това е нормално и обикновено се случва с всеки един фаворит - било то в риалити, в конкурс и прочие...

Фактите са си факти, а основният при Надето е, че е талантлива и може да пее - нищо, че дори Мариана Попова я обвини, че е пяла фалшиво на финала, но момичето е лекувало ангина.

Взрив!! Надежда Ковачева от "Гласът": Слави Трифонов ме обиди, не искам да чувам за него! (СНИМКИ)

Надежда Ковачева има пред себе си бъдеще и дано някой да й подаде ръка, защото навремето не са го направили. Ако се чудите откъде ви е познато лицето й, ще ви кажем - от "Шоуто на Слави", където 11-годишната тогава Надя се яви на конкурса за партньорка на малкия г-н Андреев.

Ковачева успя да се класира и на самия финал, но Дългия избра своята любимка и тя бе Даниела Пирянкова, която зрителите в никакъв случай не харесваха повече от Надежда. Към момента въпросната Пирянкова е поредната чалгарка, носеща името Данна и пееща простотии.

Малката Надежда обаче още си спомня за огорчението и обидата, които е изпитала тогава и колко е плакала след решението на Слави. Защото беше видно, че публиката харесва повече нея - и като глас, и като чар, и като поведение на сцената.

"Слави много ме обиди. Харесвах го, но оттогава не искам и да чуя за него", признава пред близките си певицата.

Източник: Crimesbg.com