Мъжът й не само е мързелив, но и показа тотална липса на интелект - нещото, заради което Мария Игнатова едва ли не го боготвореше. Да, досега Ивайло Цветков - Нойзи минаваше за умен, но причината е, че много-много не си отваряше устата и дискутираше по темите, които поназнайва.

Е, днес това се промени коренно и половинката на Игнатова се изцепи в мрежата като пълен малоумник с два пръста чело.Че и простак отгоре на всичко...

Мрежата завря, потребителите кипнаха, а Нойзито забрани коментарите под поста си, защото очевидно се сети какви л@йна е забъркал (ами, да си ги яде!). Той се изказа по темата за Паметника на съветската армия и какво би трябвало да стане с него.

Разбира се, Нойзи е за преместването на паметника (друго не сме и очаквали от него), но начинът, по който се изрази, е гнусен, срамен и позорен. Той нарече паметника "съветския изрод" и предложи на негово място да не се поставя нищо, за да може да имало гледка към Витоша. А на постамента скейтърите да си карали на воля...

Масово потребители скочиха срещу него и заявиха, че с радост биха му отперили такъв шамар, че свят да му се завие. "Не за друго, а за наглостта ти да обиждаш историята, да се гавриш с героите, дали живота си за нас и за теб бе, тъпанар жалък! Ако сега беше онова време и беше война - ти, цървул тъп, щеше да си първия, дето да се навре под полата на Марийка, за да се скрие. Нещастник!", изригнаха българи в нета.