Като влюбени гимназисти се държат Радина Кърджилова и Пламен Димов, при това насред центъра на столицата, където могат и са забелязвани от стотици минувачи. А и от папараци, както вече се видя на няколко пъти, включително и днес.

Бившата на Деян Донков, която след раздялата с него тотално скъса всички синджири и се пусна в живота с поведение на разпасана мадама, не крие горещите си чувства към младото си гадже. Знаем, че Пламен е с няколко години по-малък от нея, но явно и на него това не му е пречка.

Двамата вървяха по тротоара и се държаха за ръце посред бял ден, когато Радина му изгука, че го обича, а той я награби закачливо за задницата. За жалост папараците не бяха така бързи, за да уловят този момент, а и Димов просто я ощипа и я пусна, защото наоколо бе пълно с народ. Въпреки това обаче самият факт, че го направи, говори много.

Близки до Кърджилова разкриха, че след Донков тя се е превърнала едва ли не в сексуална хищница и е решила да гребе от кефа на живота с пълни сили. "Не знаем само доколко това е истинската й същност и доколко не е просто начин да си отмъсти на Деян за всичко, което й причини през годините. Ако е второто, ще е жалко, защото това означава, че още не го е преодоляла и има чувства към него", казват източниците.

Източник: Crimesbg.com