Кой не знае бат' Милко Калайджиев, кой не се е забавлявал и усмихвал, докато го гледа?! Безспорно певецът от Свиленград е една от най-чаровните и позитивни светски личности у нас, което е причина и по негов адрес хейт почти да липсва. Така де, кой може да намрази това ведро същество?!

Сигурни сме, че същото мисли и жена му, която не просто продължава да е с него, а и явно й се отразява положително. Знаем, че Милко Калайджиев и Маргарита Калайджиева са заедно от вече почти 30 години, а разликата във възрастта им е цели 22 години. Та той я е взел още бебе, бъзикат се почитатели.

Прави впечатление обаче, че Маргарита си е останала естествена и не се е наджукала, нито наблъскала с филъри или силикони като основната част от кухите лейки у нас. А и защо й е, след като мъжът й я обича такава, каквато е, без да гледа с коя "клонирана муцуна" да я смени...

Тези дни Марги пусна снимки от плажа, на които е с приятелка и видимо се забавляват. Милко не е до тях, защото вероятно има ангажименти, но той изобщо не ограничавал жена си и не й се бъркал къде и с кого ходи.

"Имат си пълно доверие, а и как ще я върже тая млада жена?!", смеят се негови авери. Вижте и самата Маргарита - тя е дамата с шапката.

Източник: Crimesbg.com