Щерката на Камата - Мика Стоичкова отдавна вече е родител. Тя има своята дъщеричка Миа, която е огромната слабост на Христо Стоичков и досега поне не даваше чатлаци, че иска второ дете. Но и как да дава като нямаше мъж до себе си. С бащата на Миа - Айкут, се разделиха отдавна и той почти няма връзка с детето, което Мика си отглежда сама.

От няколко месеца обаче дъщерята на Ицо е влюбена до полуда в два пъти по-малкия от нея Йордан Георгиев. Момчето, което на всичко отгоре изглежда и по-младо от възрастта си като прилича на ученик, се занимава с маркетинг и реклама. Не е ясно къде са се срещнали двамата, но химията буквално е избухнала като взрив, особено за Мика.

Взрив: Мика Стоичкова ражда от два пъти по-младия от нея Йордан! (СНИМКИ)

Връзката им се развива с бесни темпове, а навръх Коледа Стоичкова показа какво й се е паднало от късметите - "Бебе". "Ще си имаш нов телефон, а по-точно бебефон", гласи посланието, на което пише "бебе". А Мика с радост и нетърпение го сподели в нета - нещо, което никога не би направила, ако няма планове за същото.

Някои дори предположиха, че тя вече е бременна, което също не е невъзможно. Но и дано да обмисли добре решението си, за да не се наложи да гледа сама и второто дете, ако младокът Данчо си грабне чукалата, влюбен в някоя на своите години.