Пореден скандал е напът да избухне - но не между представители на чалгата, които са ясни, а на интелигенцията. А причината за това е поведението и острият език на Михаил Билалов относно колегата му Ники Кънчев. Билалов, който беше се превърнал в любимец на зрителите като водещ на "Стани богат", днес е на косъм да изгуби уважението им.

Той си позволи грозен коментар по адрес на Кънчев като отговори на въпрос на последователи. Те го попитаха какво мисли за воденето на Ники Кънчев, а Билалов шокиращо отвърна, че ЕГН-то му не му позволява да коментира, а и възпитанието също.

Тези хапливи и откровено саркастични думи са ясни и не е нужно Билалов да обяснява каквото и да било повече. Странно е защо обаче той демонстрира неприязън към колегата си, който - първо - не му е взел мястото и второ - Ники е първият водещ на предаването у нас изобщо. Както знаем, Билалов напусна сам и по свое желание, защото се оказа затрупан от ангажименти.

За разлика от него, Кънчев на няколко пъти се изказа ласкаво и му благодари за воденето на "Стани богат" през последните години. Грубостта на Билалов не се понрави на потребителите, които го упрекнаха, че е злобен и ако има наистина възпитание и интелект, не би говорил така.

Източник: Crimesbg.com