И последният годеник на Миглена Ангелова видя червения картон!

Миглена Ангелова продължава да затвърждава славата си на безкомпромисна мъжемелачка, а поредната й „жертва“ е последният й годеник - бизнесменът Кузман Примджанов. [caption id="attachment_639551" align="aligncenter" width="300"]Миглена Ангелова Миглена Ангелова разкара и Кузман[/caption] Близки до хапливата тв водеща издават, че още в началото на лятото тя и 9 години по-младият от нея Кузман се скарали жестоко и сложили край на 3-годишната си връзка.

Каква е причината за раздора, не е ясно. Но Миглена показа, че е отсвирила последния си възлюбен, след като не се появи на тържеството по случай рожденния му ден миналата седмица.

Партито се състоя в столичен бар, а журналистката не беше сред гостите. В същото време тя се е отдала на живот във Франция, където заминала, за да бъде близо до децата и внуците си. Двамата с Кузман се залюбиха след триумфалната победа на Миглена в риалити шоуто „Биг Брадър“ през 2016 година. Известно време тя криеше, че върти любов с младия бизнесмен, тъй като той също е бил семеен и с деца. После обаче двамата не спираха да пътешестват по света и у нас и да афишират любовната си връзка по снимки в социалните мрежи. От 3 месеца насам обаче романтични кадри липсват, а сърцето на Миглена отново е свободно. „Този път поне няма да има развод, защото до сватба така и не се стигна“, коментират хора от нейното обкръжение.

Припомняме, че скандалната тв звезда има 4 провалени брака зад гърба си. Първият й мъж Петър е баща на голямата й дъщеря Дора. За него Миглена се омъжила ,защото не искала да живее повече с родителите си.

Напуснала го малко след като се родила дъщеря им, защото той бил обикновен шофьор със скромни доходи, а тя копнеела за звездна кариера и висок стандарт. Прясно разведена и с дете, тя успяла да омае милиционера Андрей, от когото има две близначки – Стефани и Андреа. Той обаче непрекъснато я командвал, а тя се чувствала като арестант в дома си. Така се стигнало и до втори фатален развод. Вече майка на три деца, Миглена не се отказала да намери любовта и в русенската телевизия, откъдето тръгва кариерата й, се среща с оператора Калчо. Той приел децата й като свои, а по-късно им се родил и син. Идилията бързо приключила, тъй като Миглена искала да живее в София, а Калчо настоявал да останат в Русе. Разделили се със свади и заплахи. Журналистката приема шеговито прозвище госпожа „4-4-4“ заради бизнесмена Живко Чакръкчиев, с когато се жени през 2007 година. Уж перфектният съпруг, чиято фамилия тв звездата носеше с гордост, се оказа фалшив милионер с редица дългове. Красивата им любовна история свърши с грандиозен скандал и размяна на престрелки в медиите, а след раздялата с Миглена Живко удари дъното и остана без пукнат лев. Източник: Хотарена.нет