Поредният развод в светските среди вече е факт. Той обаче шокира мнозина, защото касае Мария Цънцарова и Симо Голев. Журналистката на Би Ти Ви и съпругът й са още гимназиална любов, която е толкова силна, че устисква на времето и изпитанията. Двамата се женят през 2014-та, имат две деца и всички вярваха, че заедно и ще остареят.

Е, уви! От доста време насам наблюдателни зрители забелязаха нещо, което би убегнало на мнозина. А именно - Мария е свалила, както брачната си халка, така и годежния си пръстен, подарен от Симо, с които никога преди не се разделяше.

Бижутата бяха като сраснали с ръката й, а сега не ги носи никъде - дори в ефир. Другата новост е, че самият Симо е спрял да я следва в мрежите, а двамата не са пускали общи снимки от мнооого време. За капак Цънцарова разпуска често с приятелки...

Близки до нея потвърдиха очевидното - развода й с Голев. Но причината се оказа не в него (свикнали сме да приемаме, че обикновено мъжът кръшка), а в нея. Мария отдавна пренебрегвала съпруга си, била яростно амбициозна и в главата й имало само едно - как да се издига в йерархията. А и откровено флиртувала с "по-височайши" фигури, дори пред мъжа си.

"Това не можеше повече да се търпи, Симо да не й е куче?! Животът му с нея се превърна в ад и в един момент си тръгна. Да я видим сега какъв мъж ще намери и как ще реве за Симо, но...", коментират източниците.