Мария Игнатова беше луда от любов по Ивайло Цветков - Нойзи, за когото дори прие да се омъжи светкавично. Двамата сключиха брак едва месеци след началото на връзката си, което бе шок за мнозина. При все, че с Димитър Рачков тя имаше отношения седем години и не склони да стане негова съпруга, но Нойзи сякаш й изпи мозъка...

Е, това обаче приключи, а Игнатова показа, че може да се превърне за нула време от крайна романтичка в твърда реалистка. След позорните разкритие за алкохолизма на мъжа й и особено скандалния му арест, заради шофиране в неадекватно състояние, тя явно се освести и прогледна.

Да, Мария Игнатова и Нойзи са разделени от месеци и това е потвърдено от близките й, както и от факта, че тя никога повече не сподели нито снимка, нито дори дума за него - нещо, което преди й беше чуждо. Двамата бяха постоянно заедно и показваха любовта си, както и това, че са като едно цяло. Цялото обаче не само се разпадна, ами Мария се показва щастлива в компанията на друг мъж.

Игнатова пусна снимки, на които е заедно с въпросния в дома си, разхождат се в гората и садят дърво. Този мъж не е неин любовник, защото е... родният й брат Павел. Той е с четири години по-малък от нея, а двамата са много близки. Павел й давал съвети да се оглежда за нова любов и сме сигурни, че кандидати изобщо не й липсват.

Източник: Crimesbg.com