Устатата пиарка и кулинар Мариела Нордел, прочута с няколкото си брака, направи на нищо участничките в "Ергенът" и самото предаване. Тя признава, че изобщо не си губи времето да гледа тази "идиотщина", в която жени се слагат на мъжете като робини и изтривалки, потят се и се бият, само и само да спечелят една пършива роза и поредната слузеста целувка от момченцето Евгени Генчев.

Особено засегната от думите на Нордел обаче ще е Пам Велидис, която през цялото време парадира с интелект, смелост и сила. Е, оказа се, че според Мариела, плюс сайз моделът вече отдавна е станала досадна и смешна и то точно, защото не притежава тези качества.

"Това, че си дебела, не те прави автоматично умна и смела. И ако беше умна, то щеше да го осъзнаеш сама, а не да се излагаш и да дуднеш като досадна тетка отстрани, вече куп епизоди подред", смята Нордел, както е описала в поста си в нета.

Странно е, че не е коментирала другата интелектуалка в предаването - Елена, което може би е знак, че й симпатизира. Всъщност доста от зрителите за момента са на страната на Елена и се надяват точно тя да е и фаворитката на Генчо, но надали.

Има вероятност още тази вечер тя да изхвърчи без роза от имението, защото ще успее да ядоса пианиста с откровените си критики към него.