Той е първият мъж, когото тя доброволно и от сърце показа пред цялата страна, но е и първият, който по подобен начин й вгорчи живота. Може би именно затова - че не спря да демонстрира колко силно влюбена е в него.

Да, говорим за Анелия и Любомир Захаринов, разбира се, чиято връзка беше публична, а раздялата им още повече. Крахът на връзката им, която трябваше да прерасне в брак, се превърна в цирк за масите и то безплатен.

Двамата поеха по различни пътища преди месеци, но Анелия не спря да загатва за това що за човек е Любо и директно или индиректно го обвини, че е коцкар, предател и едва ли не лигав инфантил.

"Писнало ми е от игрички и от момченца, които не знаят какво искат. Оттук нататък държа до мен да има истински и силен мъж, или по-добре да няма никакъв", отсече наскоро Анелия, с което явно е вбесила Захаринчо.

Пред свои авери по-младият от певицата Любо отвърнал на удара като публично и гръмко разказал в столично заведение, че с Ани му било зверски скучно. Двамата просто нямали какво да си говорят, а не можело само секс и снимки за мрежата.

"След кревата, след цялата слава и глупости, трябва да има какво да си говориш с човека до теб. Е, с нея нямаше. Нито веднъж не съм имал задълбочен разговор, просто не става", заявил Любомир, с което де факто нарече бившата си тъпа.

Източник: Crimesbg.com