Страшни новини за състоянието на Галена ужасиха феновете й. Преди ден стана ясно, че певицата вече е толкова зле и се страхува за здравето си, че е наела лекарка, която да ходи с нея из страната и извън нея, за да следи да не й прилошее. И, разбира се, ако и когато това се случи, да й окаже първата необходима помощ.

Това разкриха източници от обкръжението на певицата, която сама се е докарала до това опасно състояние. На практика Галена убива себе си, защото всичко, случващо се сега с нея, се дължи на инжекциите за диабетици, които тя вече дълго време ползва, за да се втали.

Де факто пайнерката е свалила доста килограми от тялото си и е на критичния за ръста й минимум. Това обаче не е достатъчно, защото продължавала да си бие инжекциите веднъж на седем дни. Те претъпяват апетита и така се храниш малко като тя лично ядяла по веднъж или максимум по два пъти дневно.

Медиците са убедени, че това, което прави жената на Галин Вафлата, е самоубийство и предупреждават, че може да си навлече необратими последици. Нещо повече - ако прекали, рискува дори живота си.

"Забранено е това, което Галена и други нейни колежки правят. Забранено е ако искате да сте не само здрави, но и живи. Тези неща удрят в органите и могат да ги повредят завинаги", категорични са лекари.