Само преди минути Кубрат Пулев обяви в мрежата, че има син. Новината гръмна в медиите вчера и таткото осъзна, че няма причини да крие повече. Кобрата беше кратък в думите си и само сподели, че през 2022-ра му се е родила първата рожба - Христина, а тази година се е появил малкият Спартак.

Родилката, разбира се, е една и съща, но Кубрат отказва да я покаже на обществеността, защото това е нейното желание. Да, все някога и това ще стане, но явно двамата са решили да карат кротко, а не да парадират с връзката си и накрая да стигнат до фал, както стана с Андреа.

Самата Андреа не е поздравила публично бившия си за новото бебе, но пък стана ясно защо Пулев не иска да чуе за нея и какво няма да й прости никога. Близки до боксьора разкриха, че нещото, което го е отблъснало завинаги от Андреа, не са били просташките й снимки и изцепки, а фактът, че на няколко пъти е можела да зачене, но го е предотвратила.

"Има едно хапче, само едно, жените отлично го знаят, което се пие веднага след интимното преживяване. То гарантира, че няма да забременееш, особено пък ако се съмняваш, че има риск да се е случила и тази работа. Андреа е пила от това хапче, а Кубрат е искал деца", разказват източниците.

Явно желанието му наистина е било силно, защото само за година, Кобрата гушна две бебета. Да са му здрави и честити!