Писателят със скандална слава на алкохолик - Калин Терзийски не отказва да говори по всякакви теми. Направи го и сега, покрай скандала с уж жертвата на Юлиан Вергов - Диана Димитрова. Творецът бе попитан за аферата си с актрисата, която по онова време е била още никому неизвестна студентка. Покрай нея той повдигна завесата и над други свои забежки.

Казано накратко, Калин Терзийски заяви, че във връзките си и с Диана Димитрова, и с Елен Колева, винаги е бил обвързан и неговата жена е била само Ивана Генова. Двете гърли са били запознати отлично с този факт, както и с твърдото решение на Терзийски, че никога няма да напусне Ивана.

"Да, имахме чувства, това е някакъв прилив на емоции. Но бяха кратки и в двата случая. Диана е човек със силен и индивидуален характер като не искаше да играе ролята на третия човек във връзката, искаше мен или нищо. Разбира се, това нямаше как да стане и скъсахме. С Елен пък имахме ядове, че искаше да съм й верен, а аз не можех така, хубавите момичета са ми слабост", разказва Калин Терзийски.

След което обяви на всеослушание, че въпросните две никога не са могли, нито ще могат да заемат мястото на Ивана Генова в сърцето му, защото тя била истинската и единствената му жена. Думи, унизителни за двете актриси, имащи се за "велики".

Но и жена му едва ли може да бъде спокойна, след като писателят потвърди, че я обожава, но не може да бъде моногамен и да не й изневерява - дори чисто физически.