Името на Диана Димитрова нашумя особено тези дни, след скандалните й и доста закъснели обвинения за побой срещу Юлиан Вергов. Двамата актьори го играеха влюбени в "Откраднат живот", където именно се е състояло физическото посегателство над Димитрова. Която обаче така и не пожела да коментира какво е сторила самата тя, за да доведе до бяс Вергов.

Е, оказа се, че актрисата не е топлила само леглото на Вергов, докато е бил женен. Преди това тя е била за кратко в афера с писателя Калин Терзийски, който призна, че се влюбил в нея като куче. Диана обаче хойкала с още няколко мъже, докато се виждала с него, което го съсипало.

"Тя ми подари картина. Беше ми нарисувала портрет, но когато се загледах в него разбрах, че не е рисуван с бои, а с кръв. Това ме влуди. Диана има брутален характер, но аз се влюбих. Да, в момента тя е подложена на психически тормоз от онези, които я плюят, а и не е трябвало да й се вдига ръка. Не и от мъж. Но този характер...", смаза я с признанието Калин Терзийски.

Писателят разказа, че се запознали на негова премиера, като преди това тя му изпратила покана да я приеме за приятел във Фейсбук. Първата им вечер заедно била в Габрово, където той запазил стая в хотел, а после се срещали по ресторанти и се целували. Докато Диана имала и паралелни връзки.