Все още мнозина я помнят и наричат Жаси от "Сделка или не", а не с пълното й име Жасмина Тошкова или Жасмина Маджид, както е по мъж. Знаем, че блондинката, която навремето бе спрягана за любовница на тогавашния водещ Румен Луканов, бе сред желаните дами у нас, но успя да хване в "капана" си богатия Маджид.

Двамата имат три деца - едно момченце и две момиченца, но днес самата Жасмина взриви с новина, каквато никой вече не очакваше. А именно - децата им скоро ще станат четири.

Да, Жасито е бременна и очаква трето момиче, което със сигурност ще накара баткото да изреве сърдито, както правеше и преди време със сестричките си. Тошкова оповести новината пред приятелки като Зейнеб Маджурова, Златка Райкова и Виктория Капитонова, които й пожелаха спокойна бременност и едно чудно здраво дете.

Всъщност най-голямата мистерия при Жаси е как след три осъществени бременности и раждания, тя не е мръднала и на йота от мерките и килограмите си. Нещо повече - Тошкова е дори твърде слаба за очакванията, пък било то и като модел.

"Преди време смятахме, че е анорексична, толкова кльощава беше и все още е. Някои ще кажат, че си прави редовни интервенции за премахване на мазнини и прочие, но като цяло май се дължи на ген. Той и Азис си прави липосукция, ама ей на - хем не е раждал", смеят се близки до нея хора.