Тотална промяна е настъпила у Цвети на Криско. Бившата стюардеса Цветелина Петрова втрещи мрежата преди часове като се пусна напълно променена и добре, че беше името й, та мнозина да се сетят веднага, че това е тя.

Взрив: Какво се е случило с Цвети на Криско?! Няма да я познаете! (виж още + СНИМКИ)

Цвети Петрова е сменила изцяло прическата си, начина на гримиране и изобщо цялостното й излъчване е различно. Според едни така изглежда по-малка, според други преди е била по-атрактивна, но истината е една - за да се реши жена на такава драстична промяна във визията си, то значи в живота й също е настъпила промяна. Или поне е решила да промени нещо в него.

Взрив: Какво се е случило с Цвети на Криско?! Няма да я познаете! (виж още + СНИМКИ) - Снимка 2

А какво би могла да промени Цвети, освен нещо, свързано с Криско и отношенията им. Знаем, че откакто се роди второто им дете, двамата постоянно се карат и събират, а това неимоверно действа стресиращо и изморяващо.

В началото на любовта си те не спираха да демонстрират заедност и чувства - нещо, което не са правили от месеци, че и година. Малкото им общи фотоси изглеждат неестествени и режисирани, а близки до Цветелина отдавна подшушнаха, че тя не е щастлива с габровеца.

Ако се раздели с него обаче, на Петрова ще й се наложи отново да започне работа, а тя май е позабравила какво е това. Вече е и стара за стюардеса, така че вероятно пак ще трябва да се цани за танцьорка.