Тя се превърна в една от най-одумваните и антипатични за зрителите участничка в Биг Брадър. Да, говорим за глезената и истерична Кристи, която рева, тръшка се и нареди три реда сълзи и сополи затова, че останала за малко без цигари и пиячка.

"Ама, Биг Брадър, аз не мога така. Аз не мога да съществувам така. Имам си моите малки удоволствия, без които просто не функционирам, не мога. Това са цигарите. Моля ви просто да си ми дадете цигарите. И нещо за пиене, ако може. С нищо не съм заслужила това отношение, то за мен е терор. Важни са ми тези малки неща да ги имам", намилаше цялата обляна в сълзи и с разтечен грим Кристи преди дни.

А зрители и съквартиранти тотално я намразиха за това. Е, оказа се, че лиглата е лигла, защото е гъста със самия продуцент на Брадъра, който този сезон е Краси Ванков. Знаем, че Ванков продуцираше и поредицата "Съдби на кръстопът", в които... да, участвала е именно Кристи, още през 2018-та.

Близки до Ванков твърдят, че двамата с лиглата не просто са работили заедно, а са се потрудили и в чаршафите. Така че няма да е чудно, ако тя се окаже и подставено лице в Брадъра, един вид агент. Тепърва ще видим какво ще се случи с нея и останалите.

Източник: Crimesbg.com