Изгонената от "Ергенът" юристка Кристина Пламенова, която очакваше, че Евгени Генчев ще я държи поне до финала, не спира да говори за формата. Явно тя така се е озлобила, че я натириха, че не млъква. Обсъди напускането си, обсъди Генчев, а сега направи разкрития от кухнята на шоуто.

По думите й, въпреки че Би Ти Ви претендира за богата медия, никоя от участничките не е получила и стотинка затова, че е влязла да се излага вътре като кифладжийка. Кристина заяви, че не е взела и петак, макар в началото да е била убедена, че ще имат хонорари.

"Това си е работа и то тежка. Снима се по 20 часа на ден понякога, нямаш време да ядеш, да пиеш вода дори, какво остава да си починеш?! А на всичко отгоре знаем, че камерите извъртат и показват нещата така, че винаги да са в твой ущърб, защото сеирът продава и така ще е интересно на публиката. Нашият резил прави рейтинга на практика, но за това не сме получили пари", признава Кристина.

Миналата година и самата финалистка Виктория Капитонова отрече да им е било платено и негодуваше, че пари взели само водещият - Наум Шопов и самият ерген. Странното обаче е, че Виктор Стоянов неотдавна сподели също, че е участвал във формата безплатно. Дали той е послъгал, или това е самата истина, все още не е ясно.