Победителят от "Игри на волята" - Иван Рълев взриви с откровено интервю пред Мон Дьо, който в типичния си стил го "изцеди" така, че да си каже всичко. Разбира се, основните теми, които вълнуват зрителите, са тези за края на връзките му с двете жени в живота му - Йоана и Денислава Велкова.

Знаем, че Йоана е сериозната му приятелка, с която бил 4 години, но се разделили малко преди предаването. Е, Рълев обясни защо и си призна - изневерил на гаджето си, а тя го хванала като прочела съобщение в телефона му.

"Аз бях виновен, да. Онази афера не значеше нищо за мен, но просто връзката ни с Йоана беше станала някак рутинна, не се чувствах обичан и значим, затова и сигурно кривнах встрани. Съжалявам, че го направих, защото тя е прекрасно момиче и не заслужава това", обясни Рълев.

Той говори и за отношенията си с Денислава Велкова, с която скъсал заради фриволното й отношение с мъжете и това, че също е чепат и инат характер като него.

"Дени е готин човек, но два остри камъка... знаете. Искам жената до мен да бъде по-мека, по-разбрана, а и съм доста ревнив, така че не мога да гледам как гаджето ми има за приятели мъже, които просто искат да я "опънат", взриви Иван Рълев.

Източник: Crimesbg.com