Алекс Богданска и Даниел Петканов или по-кратко казано бившото семейство Петканови отдавна вече не са интересни на мнозинството в нета. Този път обаче не само доскучаха, а отвратиха. А потребители откровено пишат, че са получили позивни за гадене.

Причината е разкритата истина за Петканови. А именно, че двамцата бивши съпрузи играят театър, отново в името на рекламата и пиара. Знаем, че преди дни Богданска замина в Тайланд, заедно със сина си Габриел и призна оттам, че това е един вид почивка, за да се събере и да си подреди мислите.

Въпросните мисли явно са свързани с Лудия репортер, който се разведе с нея преди година, защото видиш ли, той също се оказа в Тайланд. Вече няколко дни двамата пускат снимки от видимо едно и също място, но ги пускат поотделно - така, все едно не са заедно, а са на различни дестинации.

Любопитно е защо продължават да клинчат и да лъжат, след като близки до тях разкриха истината и тя е баналната - иди ми, дойди ми. Александра и Даниел явно са си лика прилика и като нищо пак ще се съберат - за енти път. Но играят циркове, за да разпалват интереса към себе си, защото смятат, че това ще им донесе дивиденти.

"Глупости и то пълни! Не само не стават интересни, ами вече ни се повръща. То се е видяло, че няма кой друг да ги вземе, та нека се събират и да ни се махат от очите", гневят се вече в нета.