Първата, която спрягаха за победителка в "Ергенът", беше Ирина Карабаджак. Басарабската българка влезе в предаването твърде самоуверена и нахъсана, но до момента не сме я виждали да влиза в лагери, нито да се заяжда директно с някого. Тя все още не е имала и своята запомняща се среща с Евгени Генчев, но затова пък взриви мрежата.

Преди часове Карабаджак излезе с разтърсващ и повече от многозначителен пост в Инстаграм, който явно е насочен към някои от мацките във формата. В него Ирина говори за красотата, която не е абсолютно нищо, ако не е подплатена с ум и душевни качества.

"Глупавата красота, тази красота, която няма ум, не е нищо. Вгледайте се в лицата и във всяка една черта на подобен род жени и момичета - които имат нещо визуално, но нямат грам ум в главите си. Погледнете ги добре и ще видите колко бързо така наречената им красота се превръща в откровена грозота", заяви Ирина Карабаджак.

Моментално мнозина предположиха, че говори за Габриела Бланко и приятелката и Елисавета, а други заложиха на Мони Зенгинер. Не е изключено обаче тепърва да видим сблъсък между Ирина и някоя друга в предаването.

"Каквото и да стане, Карабаджак не пасва на Евгени. Може да е готина, но двамата са коренно различни. Та той е по-миловиден и нежен от нея", коментират в нета.