След като вдигна публична сватба преди години и появата на първото му дете - момченце, стана факт пред цялата страна, Илиян Тупалката явно си взе поука. Защо ли?! Ами, защото помним, че любовта и разбирателството със съпругата му Камелия приключиха сравнително бързо и танцьорката си хвана пътя.

Илиян също, разбира се, но от онзи момент нататък предпочита да мълчи за това, което се случва с живота му в личен план. И така млъкна, че едва сега се разбра, че е станал татко отново. Да, Илиян има още един син, който вече е на годинка, а всички едва днес разбират за него.

Самият певец пусна снимка в нета и съобщи не само за първия рожден ден на отрочето си, но и за самата му поява на бял свят. Да е живо и да е здраво! Виждаме и дамата до Тупалката, която определено не е Камелия и която е прегърнала големия му син.

Очевидно това е новата му жена и майка на второто дете, но за момента поне не се знае нищо повече. Дамата е хубавица и е видимо по-висока от Илиян Тупалката, което очевидно не й пречи.

"Хубава е жената, много по-хубава и по-харизматична изглежда от онази Камелия, която откровено простееше. Тя мязаше на типична селска пръчка, докато тази излъчва някакъв интелект", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com