Отиде, та се не видя! И новата булка на Благой Георгиев - Полина Спасова се превърна в "цвилещ кон" като него, коментират масово в мрежата. Поводът е последното фото на велинградчанката, с което тя горещо благодари за новото си "чене". Да, Полито си е оправила зъбите, но проблемът е, че по-скоро ги е направила едно към едно с тези на мъжа си.

Взрив: Хубавата Полина на Благой Георгиев се превърна в "цвилещ кон"! (НОВИ ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Знаем колко присмех и критики изтърпя и още търпи футболиста за манията си да се сдобие не само с искрящи и супер неестествени зъби, но и с такива като на натурален кон. Явно е накарал и жена си да направи същото, защото Полина показа захапка като неговата, за която е броила и внушителните над 20 бона.

"Да дадеш тези пари, за да се орезилиш, е това вече е дебилно! Симпатично беше това момиче, ама преди да се хване с Благойчо. И да внимава какво още ще си прави, че с каквато скорост се "развива", като нищо ще замяза на кукерска маска до няколко месеца", потресени са потребители в нета.

Спасова, както знаем, е доста по-малка от мъжа си и както се разбра, го слуша за всичко. Полинка била луда от любов по Георгиев и си внушава, че като прави всичко, за да му се хареса, няма да й бие шута. Е, блажени са вярващите и дано да е така!