За шок на участнички и зрители, ергенът Алек Младенов тази нощ показа "изхода" на най-забавната мома - Христиана Манова. Фурията от Кюстендил до последно не вярваше, че няма да получи роза и беше убедена, че остава в имението. Още повече след като се бе целунала с Алек минути по-рано на вечерния коктейл.

Е, точно тази целувка обаче беше червения картон за нея, защото беше не просто изпросена, а едва ли не изискана. Да, Христиана седна на пейката до Алек и настоя той да я целуне, за да й покажел, че Магдалена Томова не е по-специална за него от всички останали.

Младенов седя в шок няколко секунди, имащи дължината на минути, а после отнемай къде целуна Хриси - светкавично бързо и се отдръпна от нея. Той дори не успя да скрие, че му е неприятно.

Но върхът на гнева му дойде после, когато разбра, че Христиана е разказвала измислици на момичетата за това как двамата са се целували страстно, с езици и прочие дивотии...

"Нямам думи" - с леден глас и физиономия каза Алек пред камерите на екипа, но такива явно не му и трябваха. Вместо думи, той имаше рози, а тази на Христиана не беше сред тях.

Манова си тръгна, без дори да се усмихнат с Алек един на друг, а лицата и на двамата бяха ледени.

Източник: Crimesbg.com