То бива любовта да е сляпа, но колко точно да е глупава?! Въпросът задават все повече хора на Мария Игнатова, която очевидно дотолкова е обезумяла по мъжа си, че не вижда по-далеч от собствения си нос. И не усеща изобщо, че Ивайло Цветков - Нойзи я прави на "идиот".

Да, интелигентът (то май само с тази дума го знаем и най-вероятно сам си я е разпространил) се отнася добре с Мария и не спира да тръби в предавания колко е ценна за него. Че каква да е, след като му отвори пътя към екрана, даде му още куп връзки и познати и най-вече - прибра го да живее в наследствената й просторна къща.

Знаем, че Мария Игнатова снима там за "Черешката" и добихме представа колко хубав и уютен е домът й. Нещо, с което явно Нойзи не е можел да се похвали докато е бил самотен "мислител". Той също прие гостите си за "Черешката" в къщата на Мария, а зрителите направо се вбесиха.

"Гледай го тоя навлек - вместо той да осигури къща на жена си, а тя само да се събуе и да влезе, той ходи в нейната като някакъв заврян смотан зет. На тази жена явно трябва да са й изпили мозъка, че да лудне толкова по един нафукан паун. Че то Рачков беше в пъти по-добре, бе, ама тоя я омагьосва с псевдо умнотиите си", коментират в мрежата.