Връзката на Глория с младока Добри доста време бе повод за спекулации, обсъждане, коментари, оценки и прочие. Да, възрастовата им разлика е наистина големичка - Глория чукна 50-така, докато Добрито е едва на 36 години, но двамата уверяваха, че се чувстват перфектно в компанията един на друг.

Перфектно, перфектно, колко да е перфектно... особено след като се понаситиш на мускулите му, тестостерона и мъжките му ласки. Явно Гло се е наситила вече, защото все по-рядко пускаше снимки с него, а вчера разбуни духовете в нета, прегръщайки друг красавец.

Взрив: Глория безцеремонно би шута на младока Добри, прегръща се с друг! (СНИМКИ)

Е, със сигурност този красавец няма как да замени Добромир и не за друго, ами просто, защото е четирикрак. Това е немската овчарка Саймън, който обаче е хубавец и половина, а явно Глория много го обича. Всъщност отдавна не сме я виждали да грее до Добри и да го гушка с такава нежност като Саймън.

Не е ясно къде е сега певицата, но определено продължава почивката си. Близки до обкръжението й обаче подшушнаха, че Добрев е изпята песен, защото освен няколко приятни часа в леглото, нямало какво повече да предложи на примата и на нея й втръснало.

Ами, какво да кажем - очакваше се, не сме и предполагали, че ще ги видим като булка и младоженец.