Гери Дончева стана майка на момиченце!

Истинска светска бомба гръмна преди минути, когато стана ясно, че Гери Дончева роди. Да, едрогърдата моделка вече е горда майка първескиня и се сдоби с прекрасно момиченце, което ще се казва Мария-Магдалена. Малката се е появила доста преди термина, но за късмет е здраво и сладурско бебе, съобщи щастливата родилка.

Взрив: Гери Дончева роди първото си дете, а никой не знаеше, че е бременна! (още подробности)

Новината обаче се превърна в сензация, защото през всичките тези месеци никой не подозираше дори, че Герито е бременна. Тя умело успя да запази в пълна тайна нещо, което е толкова трудно, да не кажем и невъзможно за криене. Дори много от близките й приятели и познати нямали представа, че чака дете и днес буквално се опулиха.

Разбра се обаче и главната причина за тази мистерия. Дончева е карала тежка и доста критична бременност, като през последните месеци почти не си е показвала носа от дома си. Ходела само на прегледите и не искала да споделя на хората - къде, за да не ги притеснява, къде от суеверие.

Но истината е, че Гери днес направи две изненади. Първата е бебето, а втората, че се е... омъжила. В поста си тя благодари на своята половинка, която нарича "моят съпруг", а на ръката й има брачна халка. И това ако не е денят на Гери Дончева, здраве!