Филип Буков за енти път показа, че може да бъде пресметлив, студен и дори арогантен. При това този път той го направи към жената, която твърди, че обича - приятелката му Ива Симеонова.

В свое интервю Буков заговори за брака и заяви, че видиш ли, нямал нищо против сватбите, защото били голям купон. "Приятели, близки, роднини, всички се скъсват да те лигавят, носят ти подаръци, парички, ти си номер едно цял един ден - ами супер е, що да не го направя?!", смее се Филип.

След което обаче стигна още по-далеч като категорично заяви, че ако сключи някой ден брак с приятелката си, задължително щял да настоява за предбрачен договор - всеки да си знаел своето и никой да не му пипал после парите и имотите.

"Така е правилно. Много хора остават заедно и не се развеждат, заради децата и защото се чудят как да си поделят имуществото. Безумно е и няма да сторя тази грешка. Няма как да се оженя за нея, а после тя да ми хойка, да ми къса нервите и на всичко отгоре да има претенции към моя апартамент", избълва Буков за шок на потребителите и най-вече на Ива.

Ако Ива е нормална жена, тези думи на актьора биха й подействали така, че на минутата да си плюе на петите и да офейка с 200, коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com