Новият мачо на родното кино, по когото са луднали ученичките, е Филип Буков. Знаем, че устата му е доста голяма и общо взето не се съобразява какви ги плещи, а и сарказмът не му е чужд. Това дразни някои хора, а днес под острието му попадна и Натали Трифонова, чиято тайна бе разкрита пред всички.

Натали правеше интервю с Буков като внезапно го попита в каква класация би я наредил - имайки предвид предаването "Животът по действителен случай", където той води "Топ 10".

Филип хич и не се замисли и моментално изстреля, че нейното място е в класацията на десетте най-красиви и необвързани жени у нас. Думите му накараха Трифонова първо да онемее, а после да се намръщи, очевидно беше, че е бясна от разкритието.

После обаче се усети, че е в ефир и моментално си надена усмивката като го попита откъде пък той е сигурен, че е сингъл. Буков веднага й върна, че знае това от общите им познати в столицата, а и тя отдавна не се е показвала, нито е загатвала за сериозна връзка.

Това се взе моментално от потребителите, които започнаха да се заяждат и да хвърлят гадни шегички в нета, че блондинката няма сериозна връзка, но затова пък сигурно има доста "несериозни" - визираха еднократни забивки с цел кариерно развитие.

След този гаф Буков е длъжник на Наталито като трябва да намери начин да й се реваншира. Е, надали ще е в кревата, защото той все още е влюбен и верен на приятелката си Ива.

Източник: Crimesbg.com