Двамата бяха не просто колеги, а и добри приятели, когато изведнъж, без всякакви обяснения, се разделиха. И смразиха отношенията си завинаги. Става дума за Слави Трифонов и Евтим Милошев, които не са си разменяли дума от 2006-та насам.

Е, днес Дългия наруши мълчанието като се подигра на предложението Милошев да стане министър на туризма в служебния кабинет. Мнозина се зачудиха защо е недоволен и публично рита срещу човек, който все пак преди години му е бил много близък.

Е, стана ясно защо. Всеки мъж би скочил и би намразил този, който му каже в лицето, че е импотентен, нали?! Точно така е нарекъл Евтим Милошев Слави - "импотентен маркуч", но скандалът си има първопричина и тя е жена.

Близки до двамата си спомнят, че преди да го обиди Евтим, Слави е нарекъл някогашната вървежна манекенка Боряна Шехтова "евтина мутреса". Само че по онова време същата тази Шехтова живееше с Милошев и на практика Трифонов обидил любимата на Евтим.

Последвалото вече го знаете, а мнозина защитават Милошев и го оправдават като казват, че е постъпил правилно и че всеки уважаващ себе си мъж, би защитил честта на дамата, с която е във връзка.

Източник: Crimesbg.com