След три месеца на търсене, опознаване и сърдечни трепети, Евгени Генчев избра дамата на живота си. Между Валерия Георгиева и Елена пианистът избра кучкарката от Плевен, на чиято ръка постави годежен пръстен и тропна с крак - тя ще е булката! Въпреки очевидната антипатия на майка си към нея.

Е, едно е риалитито, друго е животът. Тези дни Генчев беше засечен в опасна близост с тази, чието сърце разби, а именно Елена. Двамата бяха видени в пловдивско заведение привечер, където се бяха усамотили в крайно сепаре. Разговорът им явно е бил увлекателен, защото двамата се гледали само в очите и не забелязвали друг наоколо, разкриха очевидци.

По същото време Вал си е била в Плевен, където вероятно е прибирала кучета и котки от улиците, смигват източниците. "С Елена не са се целували, все пак Генчо е предпазлив, цяла България го гледа под лупа сега. Но си личеше, че са потънали един в друг и не могат да се откъснат", разказват те.

Знаем, че самата Елена заяви открито още преди финала, че обича Евгени безумно и няма да се откаже от него, дори той да избере друга. На самия финал тя се престори на силна и обяви, че продължава напред и Генчев не знае какво е изгубил, но вероятно това са били думи на обида и накърнено его.

Дали впоследствие Елена е размислила и е решила да спази обещанието си, тепърва ще видим, но е ясно, че с пианиста са още близки.