Силвена Роу е харесвана от едни и недолюбвана от други, но определено е личност, към която не може да останеш безразличен. Или ще й симпатизираш, или ще те дразни, но... факт - тя предизвиква емоции.

Наскоро Роу чукна 60 години, но признаваме, че не й личи. Тя самата многократно споделя и съветва другите да правят като нея - да се хранят полезно, да тренират поне няколко дни в седмицата и да приемат допълнително минерали и витамини, защото храните ни стават все по-изчистени от тях.

Преди време Силвена беше се похвалила, че биологичната й възраст е 36 лазарника и мнозина предположиха, че вероятно затова толкова често говори за секс. Тя не крие, че си пада по добре сложени мъже, че и младички, но от над 20 години живее със съпруга си англичанин, когото на всичко отгоре и издържа. Самата тя го призна в ефир наскоро.

Според близки до нея източници, това е и причината постоянно да я напъва за секс, защото нейничкият отдавна вече не се вълнувал от темата, а предпочитал да лежи на дивана и да дреме. Докато тя, като една същинска тигрица, се сдобила и с куп играчки, за да се радва сама.

"Е, позволено й е и да му кръшне чат-пат с някой загорял от фитнеса. Щом го издържа, готви му и го глези, а той само "пърди", простено й е да си даде на душата", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com