Наскоро Папи Ханс сподели, че се чувства в дупка и е изпаднал в депресия, защото преминава през един от най-трудните периоди в своя живот. Той издаде първата от общо три песни, за които твърди, че ще са като трилогия и ще олицетворяват именно този мъчетелен за него период.

Константин Трендафилов не се впусна в конкретика и не обясни какво точно го измъчва, но ето, че истината излезе. И тя е, че момичето, което обожаваше и с което бе в сериозна връзка, го напусна. Моделът Сара Драгулева не само е зарязала Папи Ханс, но и е изтрила абсолютно всичките си снимки с него в мрежата. Впечатление прави фактът, че той не е направил същото, а пази общите им фотоси.

Е, близки до него разкриха и каква е причината да ги пази и да рони сълзи, а тя е, че самият той е виновен за края на връзката им. Оказа се, че Ханс е флиртувал безсрамно с други мацки по време на любовта си със Сара, а с една от тях - гореща моделка, дори е преспал.

Помним, че клиповете на певеца се пукат по шевовете от подобни гърли и явно му е било трудно да устои на изкушението. Сара Драгулева обаче не е от жените, които ще търпят рога на главата си и бързо се е изнесла от живота му като е разбрала за предателството.

Припомняме, че навремето така приключи и голямата любов на Тото от СкандаУ с бившото му гадже Яна.