Андреа Бандова или просто Андреа Банда Банда вече не е панелистка при Гала, но продължава да се вре под светлините на прожекторите, когато и както може. Днес обаче темата е не работата, а връзката й, която от шест години е с 39-годишния финансист Иван Ганчев.

Всички около Иван твърдят, че той е на светлинни години от Банда - улегнал, сериозен, умен и също от добро и богато семейство като нейното. Именно тези факти шокират мнозина и се питат две неща - защо тогава изобщо е с лигавата Андреа, а ако реално иска да е с нея, защо не й предложи брак?!

Знаем, че двамата живеят заедно, но и неведнъж сме ставали свидетели на това как Банда го показва в смешна и неудобна за един мъж светлина, или директно го обижда, под формата на уж шегички.

"Как това начетено и сериозно момче я търпи тази?!", питат направо по форумите. Е, ето, че близки до Андреа разкриха причината, която се оказа повече от прозаична.

Чисто и просто Иван през целия си живот е бил отдаден на образованието и работата си като по никакъв начин не е женкар. Именно неопитността му с нежния пол го карала да се стеснява и дори да не поглежда настрани. Реално, за да се загаджат, Андреа го свалила и била убедена, че Ганчев ще е неин до гроб, или поне докато тя желае.