Наскоро бившата на Даниел Петканов усмихнато призна в кратко блиц-интервю, че има нов мъж до себе си. Алекс Богданска обаче веднага смени темата и показа, че няма да обели и дума повече за въпросния господин. Дори приключи интервюто и избяга от дома си, само и само да не я питат нищо повече.

В мрежите също няма и следа от новата й половинка. Обикновено бръмчалки и кухи лейки пускат уж "много загадъчни" снимки, на които са щракнали я ръката, я крака, я сянката на гаджето си. Алекс обаче не прави и това.

Тя пази пълно мълчание относно персоната на мъжа до себе си, а мистерията подлудяваше феновете й. Е, както обикновено става, всичко си идва на мястото и скрито не остава. Така се получи и с Богданска.

Близки до обкръжението й източници издадоха причината за мълчанието й и тя е от прозаична, по-прозаична. Да, вярно е, че има мъж, но този мъж е чужд. Оказа се, че това не е гадже, а любовник на моделката, защото човекът е законно женен. Има и деца, но това вече кой ли ти го гледа, в наши дни.

Въпросният бил малко по-голям от Богданска и разбира се, фрашкан с пари. Някои от дружките й завиждали, но нека да не бързат, за да не стане работата като с онзи предишния - първо с пръстчето в самолета, а после с пръстче... някъде другаде (разбирайте шута в задницата).

Източник: Crimesbg.com