Виртуозът на клавишите и дясна ръка на Слави Трифонов - Евгени Димитров - Маестрото, изглежда като невинна кукла, дори има женски черти, според мнозина. Това обаче не му пречи да е стръвен като акула за жени и да е сменил дузина в живота си.

Припомняме, че преди година той се венча за енти път като забърса младата репортерка от Би Ти Ви - Виктория Готева. Готева му била ученичка по пиано и от клавиш на клавиш... работата станала.

Тук обаче ще ви покажем порасналия син на Маестрото - Кристиан, който е наследил музикалния му талант, но не поддържа близка връзка с баща си. Вероятно причината е, че ги е изоставил с майка му Елла Наумова, която родила бебетата още студентка.

Казваме бебета, защото Кристиан е имал брат близнак Александър. Той обаче се ражда с тежки физически увреждания и на годинка е подложен на операция, която не издържа. Евгени и Елла са съсипани и тази болка вместо да ги сближи, ги разделя. Решението е взето и всеки продължава по пътя си, но Кристиан сякаш не може да прости за нещо на баща си, вероятно за пропуснатите моменти и години...

Днес Крис е на 20 години и живее в Берлин, където е студент. Прави впечатление, че е изключително привързан към майка си, с която са неразделни.

Източник: Crimesbg.com