За Боби Михайлов знаем основно три неща - че ни прослави на световното през 94-та, но днес хората не го понасят заради БФС, че е женен за Мария Петрова и двамата са заедно в добро и зло и до днес и... че първата му жена, майката на Ники Михайлов и сестра му Бисера, ги е зарязала и хукнала с друг мъж.

През годините обаче самата Петя оставаше като някакъв мистичен образ и никой не я беше виждал. Разбираемо е да няма снимки, децата й почти не й говореха, а Борислав не я е и споменавал. Предателството й е тежко - тя изневерява на Михайлов с най-добрия му приятел, а после си оставя дечицата и хуква да гони Михаля в Америка.

ВЗРИВ: Ето я първата жена на Боби Михайлов - Петя Костова, която заряза децата си Ники и Бисера! (СНИМКИ)

Там ражда дете от въпросния авер на Боби, за когото се омъжва, но по-късно тя влиза в ролята на натирената, защото той й бие шута. Днес Петя Костова е отново омъжена и пак живее зад океана, но е успяла поне отчасти да поправи отношенията си с двете си вече големи деца.

Ники Михайлов дори я е запознал с годеницата си Николета Лозанова, а преди време споделяше в интервюта, че десетилетия не е искал да чува дори за майка си.

"Тя ни остави, когато бяхме малки и имахме най-голяма нужда от нея. Години наред бях женомразец и ненавиждах жените, смятах ги за подли същества. Но баща ми ми обясни, че това не е така и че не всички жени биха те предали", казваше Николай.

Източник: Ретро