Навремето двамата са били едно от най-обсъжданите и звездни семейства у нас - Аня Пенчева и Сашо Диков. Тя е млада, красива и изгряваща актриса, а той прави шеметна кариера като журналист.

Двамата се срещат и влюбват в началото на 80-те години, а сватбата им е през 83-та. Женят се, бракът им предизвиква фурор, а по-късно се ражда и единствената им дъщеря Петя Дикова.

Близки до бившата вече двойка твърдят, че са били наистина силно влюбени, но в един момент, към средата на 90-те години нещата започват да се влошават. Пенчева не е доволна, чувства се пренебрегвана и постоянно търси кусури на Диков затова, че я е оставил на заден план. Сашо се е отдал на работата си и мисли само за кариерно развитие, докато на нея това й тежи.

Около него също така започнали да се усукват различни красавици, което допълнително вбесявало съпругата му. А и знаем, че Сашо си е доста палав и отлично умее да флиртува.

Не изневяра обаче, а множество дребни проблеми довеждат до развода им. Все пак те успяват да останат в добри отношения и днес се виждат често покрай внуците. Аня е в дълга връзка с Ивайло Караньотов, на когото роди син, а от доста време насам и Сашо Диков си имал сериозна половинка, с която живее на семейни начала.

Източник: Crimesbg.com