За любовите на Лили Иванова се говори много, но винаги има неща, които остават загадка. Едно от тях бе романтичното й приключение с Иван Лечев. "Приключение" е точна дума, защото двамата не само нямат брак, а Лили е известна с браковете си, но дори и не заживяват заедно. Не делят общ покрив и за ден, но въпреки това страстта им е изпепеляваща.

За романса им се заговори отново покрай участието на Лечев в "Гласът на България" и спомени за работата му с примата, които той разказа наскоро. Разбира се, Иван Лечев не обели и дума за връзката си с Лили, но тя отдавна е обществена тайна.

Източници разкриха, че по онова време той е бил на 30 години, а Лили на 47. Разликата им е 17 лета, но това не тревожело нито нея, нито него. Иванова била в пъти по-известна, разбира се, което накарало младия Иван да си изгуби ума по нея, дори само затова, че му е обърнала внимание.

Тя пък харесала младия и талантлив китарист, който, на всичко отгоре, бил и бунтар по душа. В течение на месеци двамата се отдали на диви страсти, но после всичко приключило така, както и тръгнало - бурен пламък и толкова.

Двамата обаче продължават да работят заедно дълго време, след което се разделят, заради творческа рутина и факта, че не могат да си дадат повече в професионален план.

Източник: Блиц