След като вчера стана ясно, че Юлиан Вергов няма да бъде част от екипа на "Като две капки вода", започна да се върти въпросът кой ще заеме мястото му. Припомняме, че според източници от кухнята на шоуто, Юли се е отказал сам, въпреки че Маги Халваджиян му е предложил отново място в журито.

Заради скандала с Диана Димитрова обаче, Вергов е предпочел да се отдръпне, за да не стават излишни циркове, а зрителите да могат да се концентрират върху изпълненията на участниците, а не върху него.

Взрив: Ето кой ще заеме мястото на Юлиан Вергов в журито на "Капките"! (СНИМКИ)

Според същите тези източници, има огромна вероятност заместник на Юли да е също толкова популярно и обличано лице от киното, както и всеобщ любимец на жените. Става дума за чаровника Асен Блатечки, който към момента е с разтоварена програма откъм работни ангажименти и може да приеме ролята на жури срещу солидния хонорар от Халваджиян.

Маги искал да го "дръпне" при себе си, за да направи сечено и на Би Ти Ви, в която навремето Блатечки се изявяваше като жури в "България търси талант". Водени са няколко разговора между Асен и Магърдич и по всяка вероятност точно той ще седне в стола на Вергов.

"Това ще е удар за "Капките", защото знаем колко зрителки ще им докара самото присъствие на Блатечки. Жените още си падат по него и ще е идеално за рейтинга на шоуто", коментират запознати.