Гала и Стефан Николов изкараха повече години заедно от хора, които са в законен граждански брак. Както знаем, двамата не са женени и никога не се е говорило за сватба.

Всъщност не, говореше се. Преди десетина години Гала тръбеше как не иска да сключва брак за нищо на света и уверяваше всички, че така й е добре. "Със Стефан се обичаме, живеем си чудесно и не искам да разваляме това с подписи. Веднъж съм го правила, стига толкова. А и първият път не приключи добре", казваше водещата.

През 2021-ва обаче тя изведнъж си промени мнението и призна публично, че с удоволствие би се омъжила за Николов, ако той й предложи. Точно това блондинката не може да преглътне и да прости на Стефан и до днес - че не го направи.

Макар цялата страна да разбра, че лицето на "На кафе" иска да е булка, нейният възлюбен не се и помръдна. До момента ни предложение, ни чудо... Това започнало да обезверява Гала, която обаче не искала отново да повтаря желанието си, за да не се излага.

"В случая Стефан е този, който е за резил. Кълне се в обичта си към нея, а се прави на ударен. Ако беше друга на нейно място, досега да го е "набръчкала" или изгонила. Все пак тя е тази, която основно издържа семейството им", коментират източниците.