Хич не е цвете за мирисане актрисата Снежана Макавеева, която сега се вихри в Сървайвър и разбира се, се сдуши с мразената от всички Божана Кацарова. Снежана има манията да се забърква в скандали и да го раздава мръсница още от най-крехките си години. Това е и причината да се раздели с Куката, с когото имаше сериозна връзка.

Знаем, че двамата се залюбиха по време на снимките на "Под прикритие", а Мариан Вълев буквално полудява от любов по нея. Той не взима на сериозно дори слуховете, че тя му изневерява със собственика на столично заведение и пуска клюката покрай ушите си.

Но след като със собствените си очи вижда нейни скандални чатове с няколко млади момчета, се отвращава и моментално къса с нея. Оказва се, че Снежана Макавеева е имала скандални и меко казано вулгарни чатове, придружени с шокиращи думи и още по-шокиращи снимки - при това не с един, а с няколко човека.

Куката я зарязва, въпреки че дълго време продължава да страда за нея, но видимо на Макавеева не й дреме. В миналото си тя има куп изцепки с алкохол, дори и с дрога, а в Италия е задържана за хулиганство като е вилняла пияна по улиците на Милано.

"И такива упадъци ги събират, за да ги правят още по-известни и да учат младите как да пропадат... Дъно!", гневят се зрители на Сървайвър.