Актьорът Димо Алексиев се радва на добро количество фенки още от сериала "Откраднат живот". А като водещ на "Игри на волята" няколко сезона, се сдоби с още повече мераклийки. Той обаче твърди, че е верен само на една жена и това е жената, която обича - Анжела Медзикян.

Ако съдим по историята на живота му... думите му могат да бъдат поставени под съмнение. Защо ли?! Ами, защото преди нея, Димо е имал друга жена на живота си и това е колежката му Ани Топалова.

С Ани имат дълго съвместно съжителство, докато в един прекрасен ден той не с връща у дома и не й сервира "изненада". А именно - Алексиев просто се изпружил пред жена си и й заявил, че има друга жена. Толкова!

"Просто човекът хлътнал, изгубил си ума и си го призна без бой на жена си. Хубавото е, че Ани е много умен и разбран човек, направо е пич. Тя седнала с него, поговорили и го разбрала. Друга на нейно място, щеше да му избоде очите", смеят се близки до Топалова.

Но признават, че всъщност Димо й е направил услуга, защото малко по-късно тя среща композитора и пианист Минко Ламбовски, с когото се събират, имат и дете, и са заедно и до днес.

А Ани и Анжела са в чудесни отношения помежду си, противно на очакванията. Има късмет този Димо...

Източник: Crimesbg.com