Леле, тази граф ли е забърсала, принц ли?! Определено е ударила кьоравото тоя път, не се хаби напразно... - тези коментари и още доста като тях могат да се прочетат по адрес на Маги Томова. Да, същата Магдалена Томова, която остана на финала на "Ергенът", без да предполага, че самият той ще се измете като зареже и нея, и Надежда Вишева като мисирки.

Е, бъзльото Алек Младенов отдавна вече е забравен, а и как иначе, след като Магито осъзна, че не само пикльото е по-малък от нея с около седем години, а и майка му не я понася, животът й ще бъде ад, а и на лукс няма да разчита, защото синеочкото си е бая стиснат.

Няма защо обаче да се тревожим за Томова, която днес шашардиса със снимки, на които се е избарала като графиня. Самата тя оповести, че се намира на супер тежкарско място и са й казали, че трябва да бъде истинска дама там.

"Казаха ми да се спретна като дама и ето на, направих го. Послушно момиче съм", смее се Магдалена, която наскоро си махна и брекетите от зъбите и блесна с чистак нов смайл.

"Тая сигурно е забърсала някой ултра богаташ, който ще я води по подобни местенца, но това не е гаранция, че вкъщи няма да я прави луда. Колко такива паралии дори са вкарвали любовниците си у дома пред жените им и хич не им дреме", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com