Зеленооката Емануела взриви мрежата преди ден като даде глас на мислите си и заяви в прав текст на родителите, че не тя и колежките й са виновни затова, че не са си възпитали отрочетата. Думите й са по повод непрестанните обвинения към чалга дивите, че давали лош пример на подрастващите.

"Аз моите деца съм ги възпитала добре. Вие си берете грижа за вашите! Знаете ли, че в момента всяко второ, да не кажа и първо, момиче иска от техните да й "подарят" ц@ци за бала. И онези веднага кресват - видите ли, гледат от чалга певиците, те ще им провалят живота. Не! Не ние ще им навредим, а вие, които не сте съумели да ги научите и възпитате", не крие гнева си Емануела.

Тя протестира и срещу масовия култ към чуждите звезди и вечното оплюване на нашите. "Ако Бионсе излезе с 20 кила отгоре и с прозрачно боди, веднага кресват - ауу, колко я готина! А ако аз или моя колежка напълнее и се покаже така, сума време ще пишат за нас какви сме дебели и целулитни крави. Малко разминаване има, а?! И ми идва в повечко", казва Емануела.

Колкото за връзките си, тя разкри, че последната е приключила със скандал и доста неприятно. А за нов мъж не пожела да коментира, поне на този етап.